Contact

ZakelijkNHN.nl is onderdeel van het NHN.NU nieuwsnetwerk. Een uitbreiding op de sinds 2012 actieve website Westfriesland in Bedrijf. Een website met van het begin al veel ondernemersnieuws over en voor Westfriese Ondernemers. Van 2012 tot en met 2018 maakte de redactie elke zaterdagmiddag een radioprogramma op Radio Hoorn en later Weeff, welke te horen was in de regio Westfriesland.

Uw nieuws op ZakelijkNHN.nl

Maak gratis gebruik van de bekendmaking van uw activiteiten of persberichten. Mail naar redactie(at)zakelijknhn.nl of gebruik onderstaand formulier. Vul onderstaand formulier in en voeg eventueel een bijlage bij. Houd deze website in de gaten en zie uw bericht terug op deze website.

Starter van de Week

Sinds de start in 2012 op Westfrieslandinbedrijf.nl hebben wij frequent diverse ‘Starters van de Week’ in de spotlight kunnen zetten. Voor een goed en inhoudelijk artikel dient deze minimaal 3-6 maanden actief te zijn om zijn of haar ervaringen met het ondernemen te kunnen vertellen. Bovendien niet langer dan 3 jaar actief om nog in de categorie starter te vallen. Heeft u interesse? Geef u nu op via onderstaand formulier.