• Home
  • Zakelijk
    • alkmaarinbedrijf
    • noordkopinbedrijf
    • waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Nieuws
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Verdieping
    • Columns
    • Starter vd Week
    • Radio
  • Agenda
  • Regio vacatures
  • Contact
ZakelijkNHN
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WestfrieslandRegio
    • WaterlandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WestfrieslandRegio
    • WaterlandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
ZakelijkNHN
No Result
View All Result

Kokkelkoren start met Uw Slager en Meat & Meals in Kersenboogerd

redactie Door redactie
27 januari 2014
in Westfriesland
0
Kokkelkoren start met Uw Slager en Meat & Meals in Kersenboogerd

Afbeelding via kokkelkoren.uw-slager.nl

0
SHARES
8
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Eigenaar Michael Kokkelkoren
Eigenaar Michael Kokkelkoren

HOORN – Woensdag 29 januari 2014 opent Uw Slager Kokkelkoren op het Betje Wolfplein 116 in de Kersenboogerd Hoorn. Michael Kokkelkoren neemt de slagerij over van collega Cees Bakker. Tegelijk met de opening introduceert hij ook het Meat & Meals concept in de regio West-Friesland. Kokkelkoren heeft ook een Uw slager Kokkelkoren vestiging in Callantsoog.

De slagerij is aangesloten bij de landelijke formule ‘Uw Slager’. Deze formule richt zich op eerlijke en van de ambachtelijke slager. Producten zijn onder andere Wieringerweide Rundvlees en Boerderijkip.

Naast de slagerij is er ook een eigen keuken waar verse maaltijden worden voorbereid. Klanten kunnen in 4 stappen een maaltijd samenstellen. In stap 1 de portie grootte. In de tweede stap de keuze voor het thema; Hollands, Italiaans of Oosters. Stap 3 is het samenstellen van de combinaties binnen het thema. Tot slot kunnen in stap 4 nog een sope, rauwkost of toetje extra worden bij besteld. Elke dag is er een DailyMeal.

ADVERTISEMENT

De winkel is vanaf woensdag 29 januari elke werkdag van 08.00 tot 18.00 uur geopend en op zaterdag tot 17.00 uur.

(foto voorpagina via kokkelkoren.uw-slager.nl

 

 

Tags: hoornKersenboogerdKokkelkorenMeat en MealsopeningSlagerijUw Slager
Previous Post

Westfries Ondernemersgala 2014 live op Radio Hoorn

Next Post

Volle zaal maakt kennis met MooiHoorn2014 en Gert van der Valk

Next Post
Volle zaal maakt kennis met MooiHoorn2014 en Gert van der Valk

Volle zaal maakt kennis met MooiHoorn2014 en Gert van der Valk

Recente berichten

  • Tuinbouw Ondernemersprijs viert 40-jarig jubileum in Duin- en Bollenstreek; nominatie start binnenkort
  • Petra Jansen op de Haar treedt per 1 januari toe tot bestuur KVK
  • De 100 meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland zijn bekend
  • Dit zijn de 15 finalisten van de NHN Business Awards 2025
  • KVK onderzoek: ondernemers zetten nauwelijks stappen rond Europese AI-wetgeving
[INSERT_ELEMENTOR id="231479"]
  • Home
  • Nieuws
  • Zakelijk
  • Verdieping
  • Contact

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WestfrieslandRegio
    • WaterlandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Regio vacatures
  • Contact

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.