• Home
  • Zakelijk
    • alkmaarinbedrijf
    • noordkopinbedrijf
    • waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Nieuws
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WaterlandRegio
    • WestfrieslandRegio
  • Verdieping
    • Columns
    • Starter vd Week
    • Radio
  • Agenda
  • Regio vacatures
  • Contact
ZakelijkNHN
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WestfrieslandRegio
    • WaterlandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WestfrieslandRegio
    • WaterlandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Regio vacatures
  • Contact
No Result
View All Result
ZakelijkNHN
No Result
View All Result

Jean Pierre Karssen (Med trattoria) maakt Lekkerste Broodje van Nederland (Horeca)

redactie Door redactie
10 januari 2017
in Westfriesland
0
Jean Pierre Karssen (Med trattoria) maakt Lekkerste Broodje van Nederland (Horeca)
0
SHARES
3
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

AMSTERDAM – Jean Pierre Karssen van Med trattoria in Medemblik won met zijn broodje ‘Rotolare striato’ de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland in de categorie Horeca. De wedstrijd is bedoeld voor ondernemers en/of medewerk(st)ers van horecabedrijven. Jean Pierre won nipt van Bas Diks van Diks authentiek culinair.

Het winnende broodje was een knap staaltje van smaakbeleving. Volgens de jury waande je met dit broodje in Italië wanneer je blind zou proeven. In het broodje is tomatentapenade verwerkt, met buikspekrollade van het livarvarken, gestoofde broccoli, perenmosterd en gedroogde pancetta. De absolute nummer één volgens de jury.

Broodje horeca winnaar

ADVERTISEMENT
  1. Jean Pierre Karssen van Med trattoria uit Medemblik, met de creatie ‘Rotolare striato’
  2. Bas Diks van Diks authentiek culinair uit Harreveld, met de creatie ‘Boswandeling’
  3. Ralph van  Dongen van Lunchroom Nagelkerke uit Oudenbosch, met de creatie ‘Barbecue Bacon Bread’

Opdracht

De opdracht van de vakwedstrijd ‘Het Lekkerste Broodje van Nederland is het bereiden en presenteren van vijf identieke warme of koude belegde broodcreaties. Onder brood dient in dit verband te worden verstaan: een broodje, sandwich, croissant, stokbrood of varianten hierop. Hierbij moet gebruik worden gemaakt van een algemeen landelijk verkrijgbare broodsoort of bake-off broodsoorten. Aan de wedstrijd deden twintig finalisten mee.

Op de foto v.l.n.r. Garry de Boer (HANOS), Jean Pierre Karssen (winnaar), Johan van de Weerd (Stichting De Lekkerste Wedstrijd)

Tags: Featured
Previous Post

Autobedrijf Schipper draagt bedrijf en dealerschap Skoda over aan Heron Auto Zwaag

Next Post

Column Otto Wijnen: Compelling Stories

Next Post
Column Otto Wijnen: Compelling Stories

Column Otto Wijnen: Compelling Stories

Recente berichten

  • KVK-onderzoek: Ondernemers missen ruimte voor vernieuwing
  • Tuinbouw Ondernemersprijs viert 40-jarig jubileum in Duin- en Bollenstreek; nominatie start binnenkort
  • Petra Jansen op de Haar treedt per 1 januari toe tot bestuur KVK
  • De 100 meest innovatieve mkb-bedrijven van Nederland zijn bekend
  • Dit zijn de 15 finalisten van de NHN Business Awards 2025
[INSERT_ELEMENTOR id="231479"]
  • Home
  • Nieuws
  • Zakelijk
  • Verdieping
  • Contact

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Home
  • Nieuws
    • NHNregio
    • AlkmaarRegio
    • NoordkopRegio
    • WestfrieslandRegio
    • WaterlandRegio
  • Zakelijk
    • ZakelijkNHN
    • Alkmaarinbedrijf
    • Noordkopinbedrijf
    • Waterlandinbedrijf
    • Westfrieslandinbedrijf
  • Verdieping
    • Column
    • Regio vacatures
  • Contact

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.